Service

Is uw airbag afgegaan? NS Autoservice kan de airbagmodule voor u resetten.
Tegenwoordig moet bij veel merken de airbagmodule vervangen worden na een ongeluk.
We kunnen voor u de airbagmodule laten resetten. U hoeft dus geen nieuwe module aan te schaffen. 

Als uw airbag is afgegaan, dan stuurt u de airbagmodule naar ons toe. Wij zorgen ervoor dat de module gerepareerd of gereset wordt. Als alles goed verloopt, dan krijgt u de geresette airbagmodule binnen maximaal 2 werkdagen weer terug. Op de airbag module krijgt u tevens 6 maanden garantie.

 

Let op
Bij het werken aan het elektrische systeem van een moderne auto moet u, zeker bij reparaties aan onderdelen die met het airbagsysteem te maken hebben alle veiligheidsregels in acht nemen.

Voor meer informatie zijn wij bereikbaar op het nummer 0118-633387 of stuur een e-mailtje via het contactformulier

Onderhoud automatische transmissies

De praktijk wijst uit dat veel automatische transmissies op den duur slecht schakelgedrag vertonen. Andere veelgehoorde klachten zijn bonken, slippen, een schommelend toerental, verhoogd brandstofverbruik en het disfunctioneren of zelfs volledig dienst weigeren van de automaatbak. Klachten die kunnen leiden tot dure reparaties of zelfs volledige revisie van de automatische transmissie, terwijl er ...in de meeste gevallen een eenvoudige en veel goedkopere oplossing voorhanden is.
Door de automatische transmissie preventief te spoelen met onze kroon powerflush voorkomt u deze klachten en dure reparaties.

 

 

Bel of mail voor de mogelijkheden en prijzen voor uw automatische transmissie.

0113-633387

06-53709560

Gerelateerde video

Sleutelservice